Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012


Κρακεράκια.

Αυτά τα κρακεράκια είναι εύκολα και πεντανόστημα. Το αλάτι που χρησιμοποιώ είναι άλατι νιφάδες , αλλά και το κανονικό μας κάνει.

150γρ. Αλεύρι καλαμποκιού

60γρ. Ηλιόσποροι

40γρ. Λιναρόσποροι

70γρ. Σουσάμι

30γρ. Κολοκυθόσποροι

50ml. Λάδι

250ml. Καυτό νερό

1κουτάλι του γλυκού αλάτι

Ανακατεύουμε όλα τα στεγνά υλικά και στην συνέχεια προσθέτουμε το λάδι και το καυτερό νερό.

Αφήνουμε το μείγμα για 10 λεπτά και μετά το ανοίγουμε «φύλλο» ανάμεσα σε δύο λαδόκολες.

Αν τα θέλουμε πιο αλμυρά ρίχνουμε λίγο αλάτι ακόμα από πάνω.

Αφήνουμε το κάτω μέρος της λαδόκολας και το βαζουμε σε ένα ταψί φούρνου. Το κόβουμε σε κομματάκια και μετά το ψήνουμε στους 150 C (αέρα) για 45 λεπτά .
 


Βon appétit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου